Sedrie.com
Photo & Travel Blog

Зима е! Е, студено е:)

Време за четене: < 1 минута


В интерес на истината, МНОГО Е СТУДЕНО! Ок, зима си е, може би нямам право да се оплаквам от арктическите температури, ама какво да ви кажа, предпочитам да съм на някой тропически остров с коктейл в ръка под палмата… Наричайте ме както си искате – пъзла, зиморничава и т.н. Аз ще ви кажа отново – искам да е ЛЯТО!!!
Добре, не е лято. Тогава преминаваме на план Б – камина + червено вино + мъж. Може и в обратния ред, няма да споря:)

Шегата на една страна, лошото на тези зимни дни не са минусовите температури, а това, че те приковават на едно място и общо взето нямаш кой знае какъв избор за почивните дни. Разбира се, има изключения, но аз не съм от тях:) Още повече, че пиша включила климатик, радиатор и електрическа възглавница. Изводите си направете вие (Не, бушоните са си наред:) ).

п.п. Ако до сега някой си е мислил, че преувеличавам, моля да погледне щателно снимките:)

Ще ви покажа няколко снимки от комплекса “Свети Свети Константин и Елена” или както още се нарича – Дружба – на 7-8 км от Варна, в посока Златни пясъци.

Разходката беше готина, за първи път видях толкова много лед на едно място. Е, краката ми замръзнаха, но пък не е мнооого трудно да се сдобием с едно горещо чайче, нали?:) Ако се питате къде пък може – отг.  х-л  Азалия:). Обичам да пия чай, по принцип, но след това измръзване, този чай цена нямаше, а на вкус беше сгряващо-ароматен:)

Ето и снимките

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.