Sedrie.com
Photo & Travel Blog

Ретроспекция

Време за четене: < 1 минута

Искам да ви покажа няколко снимки от времето, когато не знаех какво е бленда, да не говорим за скорост на затвора и роу (raw) формат на снимки. Затова, всички снимки са снимани в jpg и сега доста ми е трудно да ги приведа във вид, който да става за гледане:)

Нека не бъда разбрана погрешно – това, че са минали 2 години от времето, когато са направени тези снимки, не означава, че аз съм станала мега-хипер-добрата в устройството, функциите и детайлите на фотографската техника и технологии. Никак даже, просто вече знам, че е по-добре да се снима в Роу:) По-полезно е:)

Поиграх си с няколко снимки. Още повече, че са на дискове, а това отключва яко мързела в мен, затова само 4 снимки, за да придобиете представа за Камен бряг и Русалка през март месец:)

Сега като си видях снимките от преди 2 години, точно две години, прииска ми се пак да пътувам до тези места, но през май месец. Морето, колкото и бурно, необуздано и т.н. да е, май месец Камен бряг е доста по-приветливо и вдъхновяващо за снимане място.

Къде се намира Камен бряг? Ами на около 80 км от Варна, в посока север, близо до Каварна, по пътя Шабла.
Известно е с проявите около Джулай Морнинг, но доколкото чувам последните години и там са се настанили и развили популация кебапчетата, мешените скари, Пайнер хитовете, нищо, че идеята на Джулай Морнинг е на “отсрещния” бряг спрямо посочените “красоти”.

Както и да е, ето 4-те снимки:)

 

Next Post

Previous Post

2 Comments

  1. каменбряжки March 21, 2012

    Джурай си написала, иначе истината е че наистина Джулая вече не е това което беше

  2. admin March 21, 2012 — Post Author

    Благодаря за поправката, оправих го:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.