Sedrie.com
Photo & Travel Blog

С като Сянка

Време за четене: < 1 минута

Не знам дали се досещате, ама Седрие не разбира нищо от мотори. Нито от каквито и да е други МПС-та. Аз не съм алчна, имам прости желания  – в случая – личен шофьор, който по възможност да разбира от женска мода, ядрена физика, медицина, архитектура, литература,…,…,…. Вижте, от счетоводство може и да не разбира.

На конкретните снимки ще видите Honda Shadow. Aко има модификации, щуротии – никаква идея, но пък знам, че ауспусите били специфичната черта на този модел. Мястото е пътят за село Кичево, над кв. Виница (след картинг пистата). Интересно място за снимки, но ако сте жена и ще снимате сама, за всеки случай се облечете по-обикновено, че някои от минаващите шофьори може и да не разберат, че сте счетоводител, адвокат, лекар или т.н. Не на последно място, конкретните завои са с висока концентрация на ПТП, затова ако не сте опитен в тези неща, просто пробвайте другаде.

Както и да е, така или иначе от мен рокерка няма да стане. Поради куп причини. Мисля да си остана на варианта за личния шофьор:)

Редакция: Първоначално бях написала “ауспухи”, като преди това го проверих в онлайн речник (дали е ауспуХи или ауспуСи). Пишеше, че е дублетна форма. Обаче, аз съм си Тома Неверни, затова писах на учителката ми по български език от гимназията. Мда, оказа се, че правилната форма е ауспуСи, понеже за думата ауспух действа т. нар. палатализация. Днес, 15-ти ноември 2013 г., аз, Седрие, научих нова дума – палатализация. Наздраве!:)

Next Post

Previous Post

1 Comment

  1. Никола November 15, 2013

    http://www.youtube.com/watch?v=8Bw0lNedu8g

    Следата на изгубената сянка…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.