Sedrie.com
Photo & Travel Blog

София Филм Фест Варна

Време за четене: 2 минути

… при това Международен:)

От 16-ти до 20-ти март (2011-а, да уточня:)), във Варна ще се състои съкратена версия на 15-ти Международен София Филм Фест във Фестивален и конгресен център – Варна.

Това се случва за втори път във Варна, т.е. варненската публика да има пряка възможност да се наслади на избрани филми от световното, европейско и българско кино, без да се наложи да се вземат отпуски, да се търсят болнични, да се изкарват карти за намаления към БДЖ и бясно звънене на другари и другарки от студентските и ученически години, за да ни приютят седмица, десет дни, докато се насладим на качествено кино:)

Та имаме възможност на две крачки от входа на Морската градина и на четири от небеизвестния среща-пункт “Севастопол” да се кефим по няколко часа на ден в продължения на 5 дни на КАЧЕСТВЕНО-СМИСЛЕНИ неща, показани ни от различни световни режисьори и актьори.

Изненадата на Феста е, че ще има и един Бг филм, с участието на Миленита, което страшно ме зарадва!

Всички прожекции са в зала “Европа”, а самата програма може да я видите тука http://www.artinvision.bg/Program.html, както и в страницата на Артин Вижън в Клюкарника, т.е. http://www.facebook.com/ArtinVision (достъпна е и без регистрация, ако не вземете да дълбаете в най-съкровените снимки на хората:))))

Ако държите да имате програмата на Феста на хартиен носител, може просто да ме потърсите, за да ми предоставите удоволствието да ви снабдя с такава:))))

Ако ви е интересно кой спечели голямата награда в София и разни други неща от състезателната програма, вижте тук: http://siff.bg/index.php?page=news&id=231

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.