Sedrie.com
Photo & Travel Blog

Две хиляди и единадесета година

Време за четене: < 1 минута

https://youtu.be/AM4nWq6mU9k

…бързо мина… Или може би не… Все едно. 365 дни има във всяка една година, без една през четири. Малко или много, бързо или бавно, през тези дни се случват много неща. Вече какво значение им отдаваме ние е твърде относително и широкообхватно понятие. От друга страна пък всеки ден да ни се случват някакви чудеса, също не си е работа. Обаче има едно нещо, което е вярно за всеки един ден на годината… Това, че главните действащи лица в този ден сме ние. За нас самите, естествено:)
Още една истина има, още една:) Възможностите си през този ден създаваме, както и губим – пак ние самите.
Като теглим чертата, обаче, животът е изключително прост и кратък. Всичко има своята давност и най-вече младостта и красотата, както и уважението и реномето.

Даа, философско ми е, мързеливо ми е, но пък вънка вали, вътре е топло и реших да събера снимките от 2011-а година на едно място (е, не всички, разбира се – хванах по няколко от всички папки с дати от 2011-а).

Не съм ги подредила по дати, месеци, събития. Мисля, че това за читателя не е от значение, а аз си знам всяка снимка от кога и къде е, така че… Просто гледайте, ако имате желание, харесвайте или не харесвайте, затворете или прочетете докрай…

2011-а е година, която ще запомня с много неща. Хубави, тъжни, интересни, вълнуващи,… Сбъднах мечти, загубих близки, намерих други. Мисля, че балансът е постигнат, за сметка на едно или друго.

Приятно гледане и слушане:) И… нека 2012-а да не е фатална година, а просто начало на една нова “ера” в живота на всеки от нас. По-хубава “ера”.


Next Post

Previous Post

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.