Sedrie’s Photo & Travel Blog

За мен


Кой? Кога? Къде? Как? Защо?

…или защо “пътят към ада е постлан с обстоятелствени пояснения”?

DSC_0255-1Казвам се Седрие и се интересувам от страшно много неща. Това е моето персонално пространство, където “нахвърлям” това-онова, което обикновено ме вълнува в съответния момент. Поддържам го от 2010-а година, като понякога съм по-активна, понякога със седмици не поствам нищо. Това е едно от предимствата да правиш нещо единствено и само за твое лично удоволствие:)

Родена съм в гр. Кърджали и смея да твърдя, че познавам изключително добре Източните Родопи в географски, социално-битов, икономически и културен аспект.

Живея във Варна, защото искам да живея във Варна.

Известна съм с неприязънта си към социалните мрежи, защото вярвам, че всичко виртуално е една пълна илюзия и “залъгалка” и никога няма да има капацитета и силата на реалния контакт.  Поради тази причина и това е единственото място, където споделям мои снимки, разсъждения, мнения, защото няма нищо по-приятно от това да уплътняваш свободното си време, съобразявайки се със собствените си правила и ред, без някой постоянно да ти налага своите настройки, промени, скрити “капани” за лична информация.

Коментарите са затворени.Copyright © 2010 - 2021 Всички права върху снимките и публикациите в този сайт са запазени. Копирането им и/или разпространението им без разрешението на автора е забранено.