Sedrie’s Photo & Travel Blog

/\R[HITECT|/|RE

Първите ми опити в тази област… Има още много хляб да изям, много вода да изтече и т.н., за да се науча като хората да правя качествени архитектурни снимки. От друга страна, надявам се да има и все по-интересни сгради за снимане… Сгради не мога да проектирам, но ако успея да овладея нетърпеливостта си откъм краен резултат, мога и да стана много добра в тази област на фотографията…

За сега ви показвам две неща, като вие се досещате, че има още около 80 снимки, които ще чакат музата да ме посети…

dsc00011 dsc00025

Етикети:, ,

Posted in Варна and Други.

3 comments

3 Replies

 1. покрай 1то минавам всеки ден :) Второто е с много добър ефект безкрайност :)
  разгледай сградите по центъра и в района на Жп гара .. има такива скрити бисери като статуята.. ъм.. на за бравих кой беше ама беше покровител на Търговците..
  ето малко от тях

  Преслав 10 половината е реставрирана половината е.. като декор за филм на ужасите

  Преслав 21-23 малко над бившото Хепи малка скътана къща която ще надживее вековете :)

  Преслав 22 (порутената сградата под тази на ДСК) отгоре се намира статуята

  Цар Симеон 3 или както аз и казвам… къщата на Аладин :)

 2. ул. Преслав, все пак, преди “сто” години е била главната улица на Варна:)))
  Да, района го познавам добре, въпросните сгради съм ги разглеждала подробно, но като че ли ми се снима по-скоро съвременна архитектура, а не готически и барокови мотиви:)))
  Кефи ме също сградата на Адмиралтейството (пак на Преслав), но малко ме притеснява дали няма да имам проблем, ако отида там със статив и фотоапарат и пред очите на военните правя снимки на сградата им:))))))

 3. :) едва ли ще ти кажат нещо военните :) а и да ти кажат.. можеш да кажеш че снимаш забележителности ;) за пътеводоител на Варна :) и тяхната сграда е 1та :)


Напишете Коментар

 Copyright © 2010 - 2019 Всички права върху снимките и публикациите в този сайт са запазени. Копирането им и/или разпространението им без разрешението на автора е забранено.