Sedrie’s Photo & Travel Blog

Експонираната Камчия

Експонирана, експонирана, ама този път дълго експонирана:)

Най-накрая някой съсед забрави да изключи обществения достъп до нета си, та хванах някакъв Wi-Fi, за да постна няколко реда и снимки:)

БЛАГОДАРЯ СЪСЕДЕ! Все така да си жив и здрав и да си оставяш нета без парола:)))

Добре, сега по-сериозно:)
Суперлативите ми за това място вече съм ги изрекла, поради което съм обещала на приятели и не-чак-толкова-приятели, че ще ги водя на това хубаво място от Черноморието, на което може да съперничи само устието на една друга река – Велека. Ама то е ехееее-е къде на юг, Камчия си е № 1 от Бургас нагоре:)

Аз нали си купих дистанционно, сега съм се зарибила и да го ползвам:)

Ползвах го. Много съм доволна. Ще продължавам да го ползвам:)

За разлика от другите ми ходения на Устието, този път имаше значително повече хора. Аз, като виден мизантроп, не се очаровах от този факт, но си обещах септември да задоволя мизантропската си душа:)

Такааа… Ето няколко снимки от миналия уикенд:)

п.п. Ок, забравила съм да изчистя матрицата си, поради което тези петънца, които виждате (ако ги виждате, де; аз без очила не ги виждам:)) са от това. Но просто не можаха да ме мотивират да си сложа фотошоп, за да ги чистя:)

Етикети:, ,

Posted in Туризъм.

5 comments

5 Replies

  1. Септември ли? Дано се засечем:)
    Ще ми е драго:)

  2. Катерина, драсни ми един мейл на sedrieali@gmail.com, когато стане ясно кога точно ще си там; колко му е да се засечем:)

  3. отново прекрасни снимки :)

    Хей дами, засечете и мен! :)

  4. Е, Андрей, вземи се засечи с нас хахахахаха

  5. Е и това ако е много хора. Страхотни снимки разбира се.


Напишете Коментар

 Copyright © 2010 - 2019 Всички права върху снимките и публикациите в този сайт са запазени. Копирането им и/или разпространението им без разрешението на автора е забранено.