Sedrie’s Photo & Travel Blog

Хард рок и нощен Балчик

06 май е Гергьовден или както един познат предложи Ошог-ден :)

Освен това, 06 май е ден на град Каварна. Всеки нормален човек, който не се друса САМО и единствено на “поп-фолк” ритми, знае за този град и за това с какво е известен в България. Ако някой от вас не знае, просто повече да не чете този блог… Не за друго, не от злобарство, ама просто няма да намери нещо интересно за себе си. Мисля за вас :)

Та, след като ходенето до Елхово и Сопот отпадна, поради “лоши климатични” условия, които прогнозираха милите синоптици за 6-8 май, ние пък се метнахме към Каварнааа…

Е, изпуснахме великия, незаменим Веско Маринов, като хедлайнер на обедния концерт, но пък хванахме тези пичове от 21.00 ч. :)

Първата снимка е на варненците РЕВ. Създадена през 2008-а, определят се като Хеви Метъл банда, която прави и кавъри на известни хард рок банди… Млади, но доста талантливи момчета. Те подгряваха хедлайнера Rhino Bucket, които Кметълът беше поканил за празника на града…

Ако се чудите “Кои пък са тез’?!” – напишете Rhino Bucket Тук .

Снимките не са нищо особено, още повече, че нямам нито опит, нито светлосилен обектив, нито необходимия ръст, нито достатъчно съм нахална да се бутам между хората:)

Такаааа… След края на концерта отскочихме до Балчик, за нощни снимки и наистина си заслужаваше… Не бях виждала нощен Балчик, в частност Ботаническата градина и Двореца осветени… Разкошно е, опитайте :)

Етикети:, , ,

Posted in Музика and Туризъм.

4 comments

4 Replies

  1. Много е яко!

  2. Благодаря :)

  3. Браву ^^

  4. Седрие май 31st 2011

    Ох, ще ме уморите, направо ще ме уморите… Хахахаха
    Абе вие не сте добре бре, на админа гаджето не пише на шльокавица бе :) Хахахах
    Ако се повтори още 1 път, трия безпощадно, чу ли идиотче?


Напишете Коментар

 Copyright © 2010 - 2019 Всички права върху снимките и публикациите в този сайт са запазени. Копирането им и/или разпространението им без разрешението на автора е забранено.